Stef van Asten verlengt bij Merselo | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Stef van Asten.&nbsp;</p>

Stef van Asten. 

(Foto: archief Peel en Maas)

Stef van Asten verlengt bij Merselo

Stef van Asten is ook volgend seizoen de trainer van vierdeklasser Merselo. De oefenmeester heeft zijn contract bij de club uit Merselo met één seizoen verlengd. Van Asten is momenteel bezig aan zijn derde seizoen op sportpark De Vloet.

Het bestuur van SV Merselo is verheugd met de verlenging van de samenwerking: “Stef ziet genoeg uitdaging om met de talentvolle groep stappen te maken in hun verdere ontwikkeling. Ondanks de interesse van meerdere clubs zijn we verheugd met deze verlenging. Wij feliciteren Stef met zijn contractverlenging en wensen de selectie van SV Merselo veel succes in 2021/2022.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten