Afbeelding
Foto: Marcel Deenen

Man (62) gewond na mishandeling in Venray

Algemeen 112 Venray

Een 62-jarige man is dinsdagmiddag door twee personen mishandeld. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn gezicht. Dat meldt wijkagent Marcel Deenen op Instagram.

De mishandeling vond plaats bij het speelveld tussen Bingelkruid, Kruidenlaan en Aronskelk in Venray. Er werd tussen 13.30 en 13.45 uur ook een picknicktafel met twee bankjes vernield en in brand gestoken. Ook van de brandstichting worden de twee personen verdacht.

Na de mishandeling zijn de twee daders via het speelveld naar de Kruidenlaan gerend in de richting van het Christoffelkruid. Een van de twee verdachten was met de fiets. Het gaat om twee jongens met een blank uiterlijk. ‘Een jongen is ongeveer 20 jaar en is ongeveer 1.65 meter lang. De andere jongen, eveneens ongeveer 20 jaar, heeft een lengte van 1.85 meter’, schrijft de wijkagent op zijn Instagrampagina.

De zaak is momenteel in onderzoek en getuigen kunnen contact opnemen met de politie Venray-Gennep. Tevens wordt aan de mensen die in de directe omgeving woonachtig zijn en beschikken over beveiligingscamera’s de beelden te bekijken. Mocht hier relevante informatie op staan dan is het verzoek om contact op te nemen met de politie.

Uit de krant