Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: depositphotos

Dronken man met vuurwapen opgepakt in Heide

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een dronken man opgepakt op de Deurneseweg in Heide. Bij een controle bleek de man een vuurwapen bij zich te hebben, dat meldt wijkagent Marcel Deenen op Instagram.

De man was in eerste aanleg niet aanspreekbaar en was volgens de agent onder invloed van alcohol. Van de 35-jarige man kon de identiteit op dat moment niet worden vastgesteld. Hij werd aangehouden omdat hij een vuurwapen op zak had en omdat hij zijn personalia niet kon overleggen. Daarom gaat de vreemdelingenpolitie met de zaak aan de slag. Zij gaan de identiteit van de verdachte achterhalen.


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten