Afbeelding
Foto: Antoon Jeuken

Extra waardering voor onze mantelzorgers

Algemeen

Mantelzorgers zijn altijd van onschatbare waarde. Met de mantelzorgwaardering is het mogelijk om deze helden van het dagelijks leven in het zonnetje zetten. Aanvragen van de mantelzorgwaardering kan via het online aanvraagformulier op www.venray.nl/mantelzorgwaardering. 

Hulp nodig bij het invullen van dit formulier? Bel dan de gemeente op telefoonnummer 0478 523333 (keuzemenu toets 1).

Kies zelf welke waardering
De gemeente Venray wil mantelzorgers op maat waarderen. Daarom zijn er enkele opties waaruit gekozen kan worden: een geldbedrag ter waarde van 130 euro of verschillende waardebonnen ter waarde van 140 euro. Ook kunnen aanvragers kiezen voor een waardebon voor twee overnachtingen bij Logeerhuis Kapstok. Per huishouden mag maximaal één mantelzorgwaardering worden aangevraagd. Meer informatie is te vinden op het aanvraagformulier op www.venray.nl/mantelzorgwaardering.

Lokale ondernemers
Met de mantelzorgwaardering ondersteunt de gemeente Venray de lokale ondernemers. De cadeaubonnen zijn te besteden bij de deelnemende Venrayse horeca en winkeliers (kijk op www.venray.nl/deelnemers-horeca-en-winkel voor een overzicht) of bij Logeerhuis Kapstok.

Uit de krant