Logo peelenmaasvenray.nl

Mantelzorgwaardering aanvragen

De gemeente Venray vindt het belangrijk dat mantelzorgers gewaardeerd worden voor hun inzet. Daarom kunnen inwoners van Venray die mantelzorg ontvangen de mantelzorgwaardering voor hun mantelzorger(s) aanvragen. Voor dit jaar is dat een bedrag van 65 euro.

Mantelzorger(s) komen alleen voor de mantelzorgwaardering in aanmerking als zij langer dan drie maanden minimaal acht uur per week zorg verlenen aan een inwoner van Venray. De persoon die de mantelzorg ontvangt kan via het online aanvraagformulier op de website van de gemeente Venray de mantelzorgwaardering aanvragen. Aanvragen kan tot 1 oktober 2016. Als aan de voorwaarden wordt voldaan ontvangt de aanvrager een geldbedrag van 65 euro om te besteden aan zijn of haar mantelzorger(s). De betaling vindt plaats rond de Dag van de mantelzorg op 10 november 2016.

Vragen over de mantelzorgwaardering of andere vragen op het gebied van mantelzorg? Neem contact op met het Steunpunt Mantelzorg Venray. Dit kan door een e-mail te sturen naar mantelzorg@venray.nl of te bellen naar (0478) 52 33 33 (kies in het keuzemenu voor toets 1).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten