Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: persfoto

Brandweerman Sam naar schouwburg

Kindervoorstelling Brandweerman Sam keert op zaterdag 8 augustus terug naar Schouwburg Venray met de voorstelling Het Grote Kampeeravontuur. Brandweerman Sam geeft die dag shows om 11.00 uur, 13.30 uur en 16.00 uur. Daarnaast worden alle jonge bezoekers opgeroepen om zich te verkleden als brandweerman of bosranger.

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de website www.schouwburgvenray.nl. In verband met het coronavirus zijn er minder tickets verkrijgbaar dan gebruikelijk. Ook de meet-and-greet met Brandweerman Sam en de andere helden uit de show is vanwege de coronacrisis geschrapt. Van Hoorne Entertainment is de producent van de voorstelling. 

Foto Levin den Boer.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten