Logo peelenmaasvenray.nl
ministerie van defensie,
ministerie van defensie, (Foto: Gerben van Es)

Helikopters brengen eregroet boven Venray

Helikopters van Defensie hebben vrijdagmorgen boven Venray een eregroet gebracht aan Christine Martens. De 34-jarige Martens, geboren en getogen in Well, kwam op 19 juli op m het leven bij een helikoptercrash in Aruba. De vier heli’s brengen zaterdag boven Den Helder een eregroet, dan aan Erwin Warnies. De 33-jarige coördinator kwam ook om bij het ongeluk.

De eregroet boven Venray werd gegeven kort voor de uitvaart van Martens. Vier helikopters, waarvan twee Apache’s, een Chinook en een Cougar naderden in een soort ruitformatie het rouwcentrum, meldt Nu.nl. Daar vond op de grond eerst een ceremonieel eerbetoon plaats waarbij de kist door een erehaag naar het rouwcentrum werd gebracht.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten