Logo peelenmaasvenray.nl
Het enthousiasme is groot bij de groep kinderen.
Het enthousiasme is groot bij de groep kinderen. (Foto: Albert Hendriks)

Camping worstenbroodje in Overloon

Wat begon als een logeerpartijtje groeide uit tot een heuse driedaagse pop-upcamping. Een stel kinderen uit groep 7 en 8 van de Josefschool in Overloon had het plan bedacht om in de vakantie te logeren bij een vriendje uit de klas. 

De ideeën werden steeds beter en het project kreeg de naam Camping Worstenbroodje. Tijdens menig avondje en uren op het schoolplein werden er volop ideeën aangedragen. De laatste week voor de vakantie zat er een brief in de schooltas met daarop de info voor de kampeerweek. De ouders waar de camping zou plaatsvinden hadden een heel programma in elkaar gezet. Alle ingrediënten waren aanwezig voor een paar geslaagde dagen. Een kampvuur, lasergamen op locatie, barbecueën, op de tweede dag een 'ouderavond' met frietwagen en aansluitend een dj die een show weggeeft en natuurlijk de worstenbroodjes als ontbijt niet te vergeten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten