Afbeelding
Foto: Willem Menting

Dinnershow tijdens kermisweekeinde

Algemeen

Lion d'Or, De Artiest en wijn- en bistrobar Samen hebben de handen ineengeslagen voor een brunch- en dinershow op zondag 2 augustus. Tijdens het Venrayse kermisweekend kunnen de gasten genieten van een driegangenmenu met aansluitend een muzikaal toetje in de schouwburg. "Uiteraard volgen we netjes de richtlijnen van het RIVM. De veiligheid van onze gasten is erg belangrijk. Iedereen kan met een gerust gevoel komen genieten", vertelt Tim Slui van wijn- en bistrobar Samen enthousiast.

De gasten worden op 2 augustus, na ontvangst met een glaasje bubbels, verdeeld over de drie terrassen van de deelnemende restaurants. "Uiteraard houden we bij de verdeling rekening met de reserveringen. Als je vier plaatsen reserveert zit je samen aan tafel." Het menu is bij elke zaak hetzelfde. "Ieder restaurant is verantwoordelijk voor een eigen gang", zegt Peter Stoks van Lion d'Or. "Het is een uniek evenement. Op deze manier hebben we nog nooit samengewerkt."

Gasten kunnen een plekje reserveren voor de dinnershow van 13.00 uur of 16.00 uur. "Na het diner begeleiden we onze gasten naar de grote zaal van Schouwburg Venray. Daar kan iedereen een uur lang genieten van muziek", vult Joris van Woezik van De Artiest zijn collega's aan.

In de schouwburg wordt het voorprogramma verzorgd door een regionale verrassing. Daarna zal zanger Johnny Romein het podium betreden voor een akoestisch optreden. Onder begeleiding van een pianist zingt hij naast eigen repertoire liedjes van onder meer Elvis Presley en Engelbert Humperdinck. Na afloop van het optreden krijgen de gasten nog één consumptie op het terras van Café Hulsman of Proeflokaal Goesting. De brunch- en dinnershow is te boeken voor 48,50 euro. Dat is inclusief drankjes tijdens en diner. Reserveren voor kan via de website www.schouwburgvenray.nl. De kaarten zijn vanaf donderdag 16 juli verkrijgbaar.

Uit de krant