Komend weekend kermis in Ysselsteyn | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brücke

Komend weekend kermis in Ysselsteyn

De dorpskermis van Ysselsteyn wordt komende weekeinde ingehaald. Dat vertelt kermisexploitant Willy Sterrenberg maandagmiddag aan nieuwsblad Peel en Maas: "Er is dit weekeinde honderd procent zeker kermis in Ysselsteyn." De kermis in het Venrayse kerkdorp zou aanvankelijk gehouden worden van 4 tot en met 7 juli, maar kon vanwege de coronacrisis nog niet doorgaan. Het dorpsfeest wordt nu met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM gehouden van zaterdag 18 tot en met dinsdag 21 juli.

Ook de kermis in Blitterswijck van 25 tot en met 28 juli gaat door. Wellicht worden de afgelaste kermissen nog op een of andere manier ingehaald. Over de kermis in Venray is nog geen definitieve duidelijkheid volgens Sterrenberg. Het college van B en W heeft al wel aangeven dat het als doel heeft om de Venrayse kermis in een alternatieve vorm plaats te laten vinden.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten