Daniel Cane treedt zondag op bij Pelzer BAR BQ in Venray.
Daniel Cane treedt zondag op bij Pelzer BAR BQ in Venray. Foto: Persfoto

Daniel Cane zingt zondag bij Pelzer BAR BQ

Algemeen

Barbecueën op het terras achter het oude postkantoor aan de Poststraat in Venray én ondertussen genieten van livemuziek van topmuzikanten. Het kan ook de komende zondagmiddagen bij Pelzer BAR BQ.

De zondagse muziekserie bij Pelzer BAR BQ krijgt, na het optreden van Pip Alblas afgelopen zondag, op zondag 21 juni een vervolg met een optreden van de populaire zanger Daniel Cane. Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran, die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terugvinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop. Hij treedt op in Nederland en België, maakte een sterke debuut-EP Ivory en trad onder meer ook op in de voorprogramma’s van Bløf, De Dijk, Fink en Danny Vera. Daniel Cane stond ook op de planken van festivals als Lowlands, Pinkpop en Popronde en toerde met Twarres.

Op zondag 28 juni begroet Pelzer BAR BQ Lara Kroon. In juni, juli en augustus kunnen gasten bij Pelzer BAR BQ de hele avond genieten van allerlei barbecuespecialiteiten. Er is een ruime keus aan vlees en vis, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor vegetarische gerechten. De all-in-barbecue (inclusief bijgerechten, exclusief drank) kost 23,50 euro per persoon en gasten kunnen reserveren via telefoonnummer 06-41651002 of via een mail naar info@pelzerbarbq.nl. Het terras is geopend van woensdag tot en met vrijdag vanaf 17.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur.

Uit de krant