Evenementenhal Venray heropent vanaf 1 juni haar locatie.
Evenementenhal Venray heropent vanaf 1 juni haar locatie. Foto: Evenementenhal

Evenementenhal heropent locatie voor vergaderingen, scholen en trainingen

Algemeen

Evenementenhal Venray heropent vanaf 1 juni zijn locatie. 

Dat is het moment dat maximaal 30 mensen weer bij elkaar mogen komen op 1,5 meter afstand. Dit wordt op 1 juli naar alle waarschijnlijk uitgebreid naar maximaal 100 personen. Daarom zijn alle vergaderzalen en congresruimten in Evenementenhal Venray volgens deze 1,5 meter-afstand ingericht. Hierdoor is het mogelijk om onder meer vergaderingen, diploma-uitreikingen en trainigen te faciliteren. Evenementenhal Venray was vanaf 13 maart gesloten vanwege de corona-maatregelen vanuit de overheid.

“We zijn ontzettend blij dat we eindelijk weer open mogen”, zegt CEO Jeroen van Hooff van Easyfairs Nederland, dat uitbater is van Evenementenhal Venray. “Bijna 2,5 maand geleden moesten we als een donderslag bij heldere hemel onze locatie sluiten. Uiteraard hadden we alle begrip voor deze maatregel vanuit de Nederlandse overheid, maar we kunnen niet ontkennen dat we nu staan te popelen om weer open te gaan op verantwoorde wijze.” 

Nu de Nederlandse overheid bekend heeft gemaakt dat het zogeheten ‘spoorboekje’ voor 1 juni met verdere versoepelingen door zal gaan, kan Evenementenhal Venray weer haar deuren openen. Dat betekent dat maximaal 30 mensen weer bij elkaar mogen komen, volgens de 1,5 meter afstand. “Al onze zalen zijn hiervoor ingericht”, zegt Renée Reinders namens Evenementenhal Venray. “In de maand juni voor maximaal 30 personen en we hopen uiteraard vanaf 1 juli voor maximaal 100 personen. Wij kunnen nu weer vergaderingen faciliteren en ruimtes voor theaterproducenten, opleidings- en trainingsinstituten aanbieden. Maar denk ook aan diploma-uitreikingen en examens voor scholen. Daarnaast kunnen we ook een gedenkwaardige plek zijn voor een begrafenis of dankdienst. We beschikken over zeeën van ruimte, waardoor het mogelijk is om elkaar te ontmoeten en bij elkaar te zijn op een veilige afstand.”

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl.

Uit de krant