Ziekenhuis VieCuri in Venray.
Ziekenhuis VieCuri in Venray. Foto: VieCuri

Bereikbaarheid VieCuri met Pinksteren

Algemeen

Met Pinksteren, zondag 31 mei en maandag 1 juni, is de bereikbaarheid van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray aangepast. 

Op 31 mei en 1 juni zijn alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.  Op zondag 31 mei en maandag 1 juni is het niet mogelijk om bloed te prikken bij onze priklocaties. Kijk op www.viecuri.nl/bloedafname voor meer in formatie over de openingstijden van de beschikbare priklocaties.

Daarnaast is het op deze dagen niet mogelijk om bij de afdeling Radiologie röntgenfoto’s te laten maken. 

Vanaf woensdag 27 mei 2020 mogen patiënten die in VieCuri zijn opgenomen weer beperkt bezoek ontvangen. Veilige zorg is altijd het uitgangspunt. Daarom geldt een aantal voorwaarden aan dit bezoek. Deze voorwaarden zijn te lezen op de website www.viecuri.nl. Klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener? Bel dan de huisartsenpost (HAP) via telefoonnummer 0900-8818. Op eerste en tweede pinksterdag is de huisartsenpost geopend zoals op zondag (in Venlo de hele dag en nacht en in Venray tot 23.00 uur).

Uit de krant