Afbeelding
archief Peel en Maas

Leunen komt met alternatief voor kermiszaterdag

Algemeen

De kermis in Leunen stond oorspronkelijk gepland van 6 tot en met 9 juni. Omdat het dorpsfeest vanwege de coronacrisis niet door kan gaan, komt Leunen in actie om een alternatief kermisprogramma voor zaterdagavond 6 juni op poten te zetten.

Tijdens de digitale dorpsraadvergadering van afgelopen maandag vertelde Daan van Well over de plannen. Hij werd ingeschakeld door de dorpsraad van Leunen om het een en ander in gang te zetten. "We gaan onder meer een quiz organiseren met een loterij. Daarnaast komt er een muziekprogramma. Onder meer de formatie Naachtwaerk heeft haar medewerking al toegezegd. Ik heb nog niet alle partijen kunnen benaderen, maar dat gaat deze week gebeuren. Het moet een feest worden voor heel Leunen en omstreken."

De avond wordt gepresenteerd vanuit MFC De Baank en is naar alle waarschijnlijkheid via verschillende digitale wegen te bekijken. De plannen van Van Well werden met veel enthousiasme ontvangen door de dorpsraad. De komende week wordt er meer duidelijk over de ideeën en er komt onder meer een website online met de nodige toevoegingen op het programma.

Uit de krant