Het Raayland College stelt het 25-jarig jubileumfeest vanwege de coronacrisis uit.
Het Raayland College stelt het 25-jarig jubileumfeest vanwege de coronacrisis uit. Foto: persfoto

Raayland College stelt jubileumfeest uit

Algemeen Coronavirus

Het Raayland College in Venray heeft vanwege de coronacrisis besloten het 25-jarig jubileumfeest in september 2020 uit te stellen.

‘We zouden dat vieren met mooie activiteiten hier op school. De voorbereidingen waren in volle gang. We zien nu dat de coronamaatregelen de voorbereidingen parten spelen. Het is moeilijk vooruitkijken naar september, voor zowel ons als organisatie als voor bezoekers en samenwerkingspartners. Het is vrijwel onmogelijk om nu besluiten te nemen en kosten te maken voor zo’n groot evenement’, meldt de school op haar website. ‘De nieuwe datum bepalen we als er duidelijkheid komt vanuit de overheid voor de lange termijn’. 

De kern van het jubileum is contact maken met collega’s, leerlingen, oud-leerlingen, oud-medewerkers en de regio. ‘Dat willen we groots doen, in onze school. Bovendien willen we dat contact feestelijk vormgeven. Dat uitgangspunt staat nu haaks op het verbod op grote evenementen en de anderhalvemetereconomie. Kort gezegd: wordt vervolgd! Want dat we iets te vieren hebben én dat een moment daarvoor komt, staat vast’. 

Met mensen die al een kaartje hadden gekocht voor de reünie wordt via e-mail contact opgenomen.

Uit de krant