Afbeelding
Foto: Shelly Boom

Werkzaamheden aan het spoor tussen Venray en Venlo

Algemeen

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 25 april 2020 vanaf 22.42 uur geen treinen tussen Venray en Venlo. Arriva zet vervangend busvervoer in.

Op zaterdag 25 april 2020 rijden er vanaf 22.42 uur geen treinen op de Maaslijn tussen Venray en Venlo (RS11). Ook de laatste trein van Venlo (v. 22.59 uur) naar Venray rijdt daardoor niet. Reizigers kunnen gebruikmaken van vervangende bussen.  Voor het vervoer met een vervangende bus hebben de reizigers een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Ze moeten hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan ze vertrekken en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva-app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan het Arriva OV Servicepunt in Venlo.

Uit de krant