Stef Classens verzorgt de muziek tijdens de eerste uitzending van Hart voor Venray. Uitzending op woensdag 22 april om 15.00 en 20.00 uur.
Stef Classens verzorgt de muziek tijdens de eerste uitzending van Hart voor Venray. Uitzending op woensdag 22 april om 15.00 en 20.00 uur. Foto: Ron Koenen

Talkshow Hart voor Venray op Peel en Maas TV

Algemeen Coronavirus

Peel en Maas TV neemt op maandag 20 april vanaf 19.30 uur een talkshow op onder de titel ‘Hart voor Venray’, waarin presentator Rob van Lieshout in Zaal Zeven van hotel Asteria een aantal gasten uit de Venrayse gemeenschap ontvangt. 

De formule is qua opzet hetzelfde als Jinek of een andere praatprogramma op de landelijke tv. De productie van dit programma is in handen van Wim Wijnhoven van Audica Video. Er worden die avond drie afleveringen van 45 minuten opgenomen. Die uitzendingen worden diezelfde week nog uitgezonden, op woensdag, donderdag en zaterdag  (22, 23 en 25 april, om 15.00 en 20.00 uur). Op vrijdagavond 24 april is de quiz ‘Ik Rooj maar wat’ zowel live op het tv-kanaal als het YouTube-kanaal van Peel en Maas TV te zien.

Enkele gasten die al hebben toegezegd voor de talkshow, zijn onder meer burgemeester Luc Winants, voorzitter Ankie van Rossum van VieCuri Venlo/Venray, voorzitter Gerda van Stelten van Voedselbank Limburg-Noord, voorzitter Gijs Schapendonk van Horeca Venray, Rabobank Horst Venray-directeur Edwin de Bruijn, de ondernemers Frank Arts (Argowil) en Rens Philipsen  (Hulsman) en de muzikanten Stef Classens, Stef en Tamara Koonings en Auke Classens. 

“De bedoeling is om er in deze barre coronatijden een informatief, actueel programma van te maken, met een lach en een traan. Binding creëren en informeren, dat is de insteek. De komende dagen vullen we de gastenlijst aan de hand van de actualiteit verder in”, zegt hoofdredacteur Ron Koenen van Peel en Maas TV. 

De opnames vinden plaats in Zaal Zeven, met inachtneming van alle RIVM-voorschriften met betrekking tot het coronavirus. Publiek is om die reden dan ook niet welkom.

Uit de krant