Legends of Pop, maandag 15.00 uur en 20.00 uur te zien op Peel en Maas TV.
Legends of Pop, maandag 15.00 uur en 20.00 uur te zien op Peel en Maas TV. Foto: De Peelklank

Legends of Pop opnieuw op Peel en Maas TV

Algemeen

Muziekvereniging De Peelklank uit Ysselsteyn verzorgde in december 2017 het muziekspektakel Legends of Pop in Schouwburg Venray.

De vereniging vierde met het muziekfestijn haar zeventigjarig bestaan. In totaal betraden zo'n 65 muzikanten het podium, waaronder de fanfare, het percussie-ensemble en meerdere solisten. Gedurende de ruim twee uur durende show waren onder meer een groot aantal klassiekers uit de popmuziek te horen. Aan het concert werkten onder meer mee de fanfare onder leiding van Geert Nellen, het percussie-ensemble onder leiding van Guido Pouwels, het combo Sandra Claessens (toetsen), Sten Jacobs (basgitaar) en John Franssen (gitaar). 

De zang werd verzorgd door Suzan Spreeuwenberg, Ria Linders-Deters, Pim Weijs, Gijs Meijer en Henk Deters. Presentatie: Francis van der Hoff en Willy Janssen. Special guest: Maurice Koonings. Regie: Barry van Opbergen. 

Dit concert wordt met instemming van De Peelklank op maandag 6 april om 15.00 uur en 20.00 uur opnieuw uitgezonden op Peel en Maas TV. Op verzoek van onder meer activiteitencentra van verpleeg- en verzorgingstehuizen en KBO-afdelingen gooit Peel en Maas TV in deze barre coronaperiode haar programmering om. Met ingang van morgen worden op de lokale commerciële tv-zender dagelijks om 9.00 uur, 15.00 uur én nu ook om 20.00 uur extra programma’s uitgezonden, die vaak afkomstig zijn van toneel-, cabaret- en muziekverenigingen uit de gemeente Venray. 

"We krijgen stapels uitzendingen binnen, geweldig", zegt Ron Koenen, hoofdredacteur van Peel en Maas (TV). "Maar ze blijven welkom. Clubs die lokale uitvoeringen of films in bezit hebben die uitgezonden mogen worden op tv, kunnen contact met ons opnemen via redactie@peelenmaasvenray.nl. Mede namens de vele thuiszitters bedankt."

Uit de krant