Logo peelenmaasvenray.nl
Mike Teunissen neemt zondag deel aan de eerste virtuele Ronde van Vlaanderen.
Mike Teunissen neemt zondag deel aan de eerste virtuele Ronde van Vlaanderen. (Foto: Willie Koonings)

Mike Teunissen in virtuele Ronde van Vlaanderen

De echte Ronde van Vlaanderen is voorlopig uitgesteld als gevolg van de maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Toch gaat de Ronde van Vlaanderen zondag op een alternatieve manier door, met de eerste virtuele editie ooit. De zege in de Belgische klassiekerkoers wordt zondag dus betwist vanaf de rollenbank. 

De renners, onder wie Mike Teunissen uit Ysselsteyn, rijden de laatste 32 kilometer thuis. De virtuele koers is zondag vanaf 15.30 op tv-zender Sporza te volgen. De techniek laat toe dat de tv-kijker ook thuis bij de deelnemende renners kan meekijken wanneer ze op het Bkool-platform de virtuele Oude Kwaremont en Paterberg bedwingen.

Teunissen vormt samen met Wout van Aert het tweekoppige Jumbo-Visma-team. De twee klassiekerspecialisten nemen het op tegen: Thomas De Gendt, Remco Evenepoel, Jasper Stuyven, Greg Van Aevermaet, Oliver Naessen, Michael Matthews, Yves Lampaerts, Zdenek Stybar, Alberto Bettiol, Nicolas Roche, Tim Wellens en Jasper Stuyven.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten