Vandaag start de campagne Support Your Locals Venray.
Vandaag start de campagne Support Your Locals Venray. Foto: Van den Munckhof Print en Media

Campagne Support Your Locals Venray van start

Algemeen

Inmiddels hebben de berichten iedereen wel bereikt. Ook ondernemend Venray heeft het ontzettend moeilijk nu Nederland vanwege het coronavirus praktisch helemaal plat ligt.

Maar velen van hen zitten niet bij de pakken neer, integendeel: het ene na het andere (‘afhaal’)-initiatief rolt van de planken. En dat willen ze graag kenbaar maken aan iedereen die thuis zit.  Daarom bundelt Peel en Maas, als hét mediaplatform van de gemeente Venray, samen met Venray Bloeit en een aantal lokale ondernemers de krachten in de campagne Support Your Locals Venray.

In de komende edities van het nieuwsblad Peel en Maas, op Peel en Maas TV en diverse socialmediakanalen van het Venrayse mediabedrijf wordt de komende tijd volop aandacht gegeven aan dit nieuwe initiatief.  “De meeste bedrijven kennen we al jaren, en zij ons. Samen proberen we er het beste van te maken en elkaar te steunen in deze barre tijden”, zegt directeur Christ van den Munckhof van Van den Munckhof Print & Media, uitgever van Peel en Maas (TV). De actie wordt ook ondersteund door Venray Bloeit en richt zich onder meer op de horeca en winkels in heel Venray. "We hopen natuurlijk dat inwoners van de gemeente Venray deze actie ondersteunen door producten en diensten af te nemen van lokale ondernemers. Onder het motto ‘Samen zijn we sterk, straks moeten we ook weer samen verder’. Maar vooral wensen we iedereen, zowel de werkenden als de mensen thuis, heel veel sterkte toe. Blijf gezond.”

André Tonen, voorzitter van Venray Bloeit, vult aan: “Als Venray Bloeit willen we graag samen met andere partijen iets doen voor de ondernemers die worden getroffen. We maken een platform op de website van Venray Bloeit waar ondernemers een plek krijgen. Zo hopen we dat ondernemers deze periode zo goed mogelijk doorkomen. Het platform komt binnenkort online en we gaan er uiteraard veel aandacht aan geven.”

Uit de krant