Jorianne en zoon Ties zijn vanavond in de eerste uitzending te zien: work-out voor ouder en kind.
Jorianne en zoon Ties zijn vanavond in de eerste uitzending te zien: work-out voor ouder en kind. Foto: Antoon Jeuken

Venray Beweegt en danst start op Peel en Maas TV

Algemeen Coronavirus

‘Venray beweegt, Venray danst’. Dat is de titel van een nieuw programma op Peel en Maas TV, een gezamenlijk initiatief van de Venrayse tv-zender, Venray Beweegt, Janssen Dansen & Sporten en Danshuis Venray.

“Vanwege het coronavirus zitten veel mensen thuis, terwijl het voor jong en oud belangrijk is om ondanks alles in beweging te blijven", zegt Jorianne Janssen. "Zowel Myrna als ik was en is druk bezig met het maken van filmpjes voor onze cursisten, maar door het via Peel en Maas TV te doen, bereiken we een veel groter publiek. We bundelen onze krachten in deze voor veel mensen onzekere tijd.”

Ook Myrna van Rens juicht de samenwerking toe. “We zijn goede collega’s, het is fijn dat we dit samen kunnen doen. De uitzendingen staan in het teken van sporten en dansen, maar zullen qua dagelijkse insteek wel heel anders zijn. Net zoals onze dansscholen een andere formule hebben. We willen met de uitzendingen alle doelgroepen bereiken en in beweging brengen en houden.”

Sportwethouder Anne Thielen is eveneens erg te spreken over het initiatief . “Juist in deze tijd is het goed dat beweegpartners hun krachten bundelen om op deze manier onze inwoners te bereiken. Heel fijn dat zij hieraan meewerken.”

‘Venray beweegt, Venray danst’ is vanaf vandaag dagelijks op Peel en Maas TV te zien. De eerste uitzending start om 18.30 uur en wordt verzorgd door Jorianne Janssen. Peel en Maas TV verzorgt het camera- en productiewerk voor het programma, dat minimaal tot en met zondag 5 april op Peel en Maas TV te zien is. Elke dag om 18.30 uur start een nieuwe uitzending (herhaling dagelijks elk uur tot de start van een nieuwe uitzending). Ook op alle socialmediakanelen van Peel en Maas (TV) zijn de uitzendingen terug te zien.


Uit de krant