Logo peelenmaasvenray.nl
Auto op de kop in Oirlo.
Auto op de kop in Oirlo. (Foto: SK-Media)

Auto op de kop in Oirlo

Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn auto tegen een boom gebotst en daarna met zijn voertuig op de kop beland op de Dwarsweg in Oirlo.

Wonderbaarlijk genoeg raakte hij niet gewond bij het eenzijdige ongeval. Zijn auto was wel total loss. De bestuurder werd door ambulancepersoneel gecheckt op zijn gezondheid, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.  De weg was enige tijd afgesloten. Het voertuig is inmiddels door een bergingsbedrijf afgesleept.

De personalia van de bestuurder en de oorzaak van het ongeval zijn nog niet bekendgemaakt. 

Foto: SK-Media. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten