Ans Gielen aan het woord tijdens het vorige Gezondheidscafé bij Zentire, ruimte voor groei in Meterik.   
Ans Gielen aan het woord tijdens het vorige Gezondheidscafé bij Zentire, ruimte voor groei in Meterik.
Ans Gielen aan het woord tijdens het vorige Gezondheidscafé bij Zentire, ruimte voor groei in Meterik. Ans Gielen aan het woord tijdens het vorige Gezondheidscafé bij Zentire, ruimte voor groei in Meterik. Foto: Merijn Manders

Gezondheidscafé live op Peel en Maas TV

Algemeen

Het Gezondheidscafé van Gezondste Regio is al verschillende jaren 'on tour' om inspirerende verhalen over gezondheid in de breedste zin van het woord voor het voetlicht te brengen.

Op donderdag 28 november van 19.30 tot 21.30 uur is het Theehuis van het Odapark het decor van het eerste Venrays getinte Gezondheidscafé, dat ook live te volgen is via de Facebookpagina en de tv-zender van Peel en Maas.

In deze editie van het Gezondheidscafé komen vooral mensen uit Venray en omgeving aan het woord. Naast gesprekken aan tafel zijn er ook korte interviews met en pitches van mensen en bedrijven die bezig zijn met gezondheid, gezond ondernemen en een gezonde omgeving. In de komende vier jaar zal in Noord-Limburg namelijk veel aandacht zijn voor de gezondste regio. Maurice Graef heeft tijdens deze bijeenkomst de presentatie in handen. De oud-profvoetballer van VVV-Venlo en Roda JC is ook eigenaar en oprichter van het programma KERNgezond, dat zich inzet voor een gezonde leefstijl. Door middel van plezier en topsporters als rolmodel presenteert hij tal van gezonde activiteiten.

Meer informatie en aanmelden voor deze bijeenkomst via www.gezondsteregio2025.nl.  Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur, toegang gratis.

https://www.peelenmaasvenray.nl/nieuws/algemeen/77584/gezondheidscaf-in-odapark-venray-

Uit de krant