Afbeelding
Foto: Peel en Maas

Deuren expositie WADT geopend

Algemeen Video

Venray| De expositie WADT is vrijdag officieel geopend door wethouder Anne Thielen van de gemeente Venray.

Het was een feestelijk gebeuren en koor Ars Musica zorgde voor de muzikale omlijsting. Nadat de wethouder een slagboom omhoog zette, als officiële openingshandeling, was de grens naar de kunstwerken van veertien kunstenaars voor iedereen geopend. De eerste twee dagen werd WADT bezocht door 250 bezoekers. De organisatie bestaat uit De rake kwasten, Filo Forte en kunstenaars van een atelier op St. Anna waar De rake kwasten en een van de dames van Filo Forte ook regelmatig vertoeven.

De exposerende kunstenaars: De rake kwasten Anton Biemans, Peter Peeters, Wim (G) Custers en Kees Moerkerk. Filo Forte: Joke Biemans, Ine Peeters, Ria Moerkerk. Atelier St. Anna: Elvera Hibbel, Peter Zandvliet, Mieke Coppus, Gerdie Pingen, Leonie Pingen, Martin Odink, Jan Dirix, Jacqueline Hoebers en Nicole van Skipp. Waddenpanorama: Kees Moerkerk.

Op Peel en Maas TV was afgelopen week een verslag van de opening te zien. Deze reportage terugkijken kan onder meer via het YouTube-kanaal van de Venrayse tv-zender.

Uit de krant