Gladys van den Munckhof is uitgeroepen tot Starter van het kwartaal.
Gladys van den Munckhof is uitgeroepen tot Starter van het kwartaal. Foto: Rikus ten Brücke

Gladys Events starter van het tweede kwartaal 2019

Algemeen

Gladys van den Munckhof is de tweede winnaar geworden in 2019 van het initiatief Starter van het kwartaal. Zij organiseert onder de naam Gladys Events evenementen voor zowel de particuliere als de zakelijke branche. Met veel oog voor detail wil ze een onvergetelijk event creëren voor haar klanten. Behalve evenementen organiseren en begeleiden, is Gladys ook al bekend als presentator.

Het begon met het organiseren van evenementen voor de stichting Ruby and Rose. Deze stichting zet zich in voor de strijd tegen gynaecologische kanker. Met een speciale golfdag en een event op Raceway Venray voor Ruby and Rose, kreeg ze onder BN'ers bekendheid en heeft ook buiten de eigen regio een sterk netwerk opgebouwd. Regionaal is ze al bekend van de Golfhorst en de evenementen die daar werden gehouden. Maar ook als presentatrice van Peel en Maas TV.

Gladys van den Munckhof heeft zich ingeschreven als zelfstandig ondernemer, omdat ze door veel bedrijven werd gevraagd om de organisatie en begeleiding van evenementen op zich te nemen. Maar ook presenteren wil zij meer gaan doen. Met in de toekomst een eigen team om ook landelijke evenementen te organiseren om trots op te zijn.

Met de verkiezing van de Starter van het kwartaal willen de gemeenten Venray en Horst aan de Maas, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Bovendien dingt de winnaar mee naar een prijs van 1500 euro voor de Starter van het jaar. Ook meedoen? Kijk op: www.venray.nl/ondernemers.

Uit de krant