Foto: persfoto/archief Peel en Maas
Foto: persfoto/archief Peel en Maas

Nieuwe namen voor Jera On Air

Algemeen

Met maar liefst dertien nieuwe namen is de reguliere line-up voor Jera On Air 2019 bijna compleet. Tevens pakt het festival in Ysselsteyn al uit tijdens de gratis pre-party op donderdag 27 juni.

Tijdens deze avond treden Bury Tomorrow, Shvpes en Our Hollow Our Home op. Hier wordt nog een vierde naam aan toegevoegd. Daarnaast heeft de organisatie gekozen om het gehele programma in de breedte sterker te maken. Behalve de bovenstaande vier acts, heeft Jera On Air ook Madball, Cancer Bats, Bleed from Within, Risk it!, Palm Reader, This is Hell, Drug Church, Backfire!, Brutus en Regulate vastgelegd. Eerder kondigde het grootste alternatieve festival van ons land onder andere Parkway Drive, Sum 41, Heideroosjes en Hatebreed al aan en de nieuwe headliner voor de vrijdag wordt volgende week bekendgemaakt.

Er worden binnenkort ook nog een aantal andere elementen toegevoegd aan het festival, inclusief enkele bands en een dj-stage. Alle informatie over de line-up en de kaartverkoop is te vinden op www.jeraonair.nl.

Uit de krant