Begin dit jaar ging de Venray Bloeit Ticketservice (www.venraytickets.nl) live. Een online ticketservice voor alle evenementen die Venray rijk is
Begin dit jaar ging de Venray Bloeit Ticketservice (www.venraytickets.nl) live. Een online ticketservice voor alle evenementen die Venray rijk is

Venray Bloeit lanceert eigen ticketservice

Algemeen

Begin dit jaar ging de Venray Bloeit Ticketservice (www.venraytickets.nl) live. Een online ticketservice voor alle mooie evenementen die Venray rijk is. De evenementen Baas van Venray, het Meerdaagse Wandelevenement en de fietsvierdaagse hebben zich al aangesloten bij de Venray Bloeit Ticketservice en de eerste tickets zijn al verkocht.

Evenementen betalen vaak een hoge provisie aan een ticketservice om hun tickets online te kunnen verkopen. Hierdoor blijft er minder geld over voor de daadwerkelijke organisatie van een evenement. Venray Bloeit viel dit op en vindt het zonde dat organisaties onnodig veel geld hieraan moeten betalen. Om de Venrayse evenementen te steunen kwam Venray Bloeit met het idee voor een eigen ticketservice. De provisie bij de Venray Bloeit Ticketservice is aanzienlijk lager. Bij andere ticketservices betaal je minimaal  0,75 euro per ticket en bij de Venray Bloeit Ticket Service betalen niet-commerciële partijen op dit moment  0,40 euro en commerciële partijen 0,60 euro per ticket. Deze kosten worden in de toekomst alleen maar lager wanneer meer evenementen aansluiten bij de ticketservice. Voor grote evenementen scheelt dit al snel een paar honderd euro.

Evenementen kunnen zich aanmelden voor de Venray Bloeit Ticketservice via de VVV in Venray. Zij beheren de ticketservice en verzorgen de gehele administratieve afhandeling. Evenementen kunnen op hun eigen website een button plaatsen naar de website van de ticketservice. De Venray Bloeit Ticketservice bevat alle verschillende opties en mogelijkheden die er nodig zijn voor een ticketservice. Zo kunnen er per evenement verschillende tickets worden toegevoegd en kunnen bezoekers een account aanmaken om hun verschillende tickets zelf te beheren.

Venray Bloeit is van iedereen en voor iedereen in de gemeente Venray. Venray Bloeit is een samenwerkingsplatform waarin diverse organisaties, bedrijven, instellingen en inwoners samenwerken. De marketing en promotie Venray Bloeit helpt mensen en organisaties op weg bij de promotie van hun activiteiten in Venray. 

Uit de krant