Autoverhuur De Mulder en maatschap Jenniskens-van Soest winnaars ondernemersprijzen. Foto:  Marcel  Hakvoort.
Autoverhuur De Mulder en maatschap Jenniskens-van Soest winnaars ondernemersprijzen. Foto: Marcel Hakvoort.

Autoverhuur en kalkoenhouderij winnen ondernemersprijzen Venray

Algemeen

Autoverhuur De Mulder uit Heide heeft donderdagavond tijdens de uitreiking van de Venrayse ondernemersprijzen in de bomvolle Schouwburg Venray de Loek Nelissenprijs, de prijs van de vakjury, gewonnen. Maatschap Jenniskens-van Soest uit Ysselsteyn ging met de meeste stemmen uit de zaal aan de haal met de Rabobank Publieksprijs. Het thema vitaal ondernemerschap stond tijdens de editie 2018 centraal.

De gezamenlijke Venrayse Ondernemersverenigingen, verenigd in het Venrayse Ondernemers Platform (VOP), reiken sinds 2002 jaarlijks de Loek Nelissenprijs uit aan de ondernemer van het jaar en de Rabobank Publieksprijs aan de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie. De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving. De vijf genomineerden waren: maatschap Jenniskens-van Soest, Slagerij Angelique Leenders, Autoverhuur De Mulder, SportZenter Resilience en Blue Berrie Hill. De presentatie van de avond was in handen van Rob van Lieshout.

Op Peel en Maas TV is vrijdagavond in de reguliere tv-cyclus een verslag van de bekendmaking van de Venrayse ondernemersprijzen te zien. 

Foto hieronder: winnaars publieksprijs Twan en Janneke Jenniskens-van Soest van de gelijknamige kalkoenhouderij in Ysselsteyn. Foto: Rikus ten Brücke. 


Foto hieronder: Autoverhuur De Mulder winnaar  Loek Nelissenprijs. Foto: Rikus ten Brücke. 

Uit de krant