Logo peelenmaasvenray.nl
Peter Platzbeecker ontvangt de voorzittershamer.
Peter Platzbeecker ontvangt de voorzittershamer.

Nieuwe voorzitter gehandicaptenplatform

Tijdens de algemene vergadering van het GehandicaptenPlatform Venray (GPV) heeft Jac Haegens het voorzitterschap overgedragen aan Peter Platzbeecker.

Voor het GPV is Platzbeecker geen onbekende; hij maakt al enkele jaren deel uit van de Commissie BVW (Bouwen-Verbouwen-Woonomgeving), onderdeel van het GPV. Haegens blijft zich in een andere functie inzetten voor het GPV. Na het vertrek van Gerard Remmers ontstond er een vacature, die per 1 januari opgevuld wordt door Jac Haegens.

Op de foto van links naar rechts het dagelijks bestuur van GPV: secretaris M. van Dijk, scheidende voorzitter J. Haegens, de nieuwe voorzitter P. Platzbeecker en penningmeester J. van den Anker.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten