Logo peelenmaasvenray.nl
De overhandiging van de cheques.
De overhandiging van de cheques.

Cheque voor urnenmuur en speelgoedbank

Ten Duijf reikte onlangs in De Borggraaf, het Huys van Venray, de opbrengst van zijn boek Dwarsligger uit aan twee goede doelen: Speelgoedbank Venray en de urnenmuur in Oirlo.

In Oirlo werd zijn boek huis aan huis te koop aangeboden en in Venray was het te koop via de boekhandels en bij het VVV. De speelgoedbank mocht het bedrag van 1800 euro ontvangen en de urnenmuur van de Gertrudisparochie in Oirlo 3000 euro.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten