Helmond Sport-doelman Stijn van Gassel. Foto: Wim Wijnhoven
Helmond Sport-doelman Stijn van Gassel. Foto: Wim Wijnhoven

Stijn van Gassel in Spo(r)tlicht

Algemeen

Op Peel en Maas TV is zaterdag een nieuwe uitzending van het programma Spo(r)tlicht te zien. Dit keer staat centraal doelman Stijn van Gassel (22) uit Ysselsteyn. Aanvang: 19.00 uur (herhaling elk uur tot en met zondag 18.00 uur).

De keeper van Helmond Sport werkt iedere dag keihard om zichzelf te verbeteren en te ontwikkelen binnen het voetbal. Sinds zijn zestiende levensjaar speelt en traint Stijn van Gassel bij Helmond Sport, waar hij in het seizoen 2015/2016 een plaats in de basisopstelling bemachtigde nadat zijn voorganger  een blessure opliep. Deze wedstrijd speelde hij zo goed dat hij zijn plekje mocht behouden en hij heeft sindsdien geen wedstrijd meer gemist als keeper van zijn club.

In het programma Spo(r)tlicht wordt een (top)sporter uit de gemeente Venray geportretteerd. Zowel de sporter zelf als mensen uit zijn directe omgeving zoals familie, trainer, teamgenoten en concurrenten komen in dit programma aan het woord. Spo(r)tlicht geeft als het ware 'een kijkje in de keuken' van het leven van de sporter. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Van den Munckhof BV. 

Uit de krant