Hans den Hartog Jager verzorgt een lezing in het Odapark over de relatie tussen kunst en natuur.
Hans den Hartog Jager verzorgt een lezing in het Odapark over de relatie tussen kunst en natuur.

Hans den Hartog Jager in het Odapark

Algemeen

Op woensdag 26 september geeft Hans den Hartog Jager een lezing in het Odapark over de relatie tussen kunst en natuur. Hij zal dit onderwerp behandelen aan de hand van zijn boek 'het Sublieme' en de tentoonstelling 'Into Nature', waarvan hij artistiek leider is. 

Hans den Hartog Jager is kunstcriticus, schrijver en tentoonstellingsmaker. Als criticus werkt hij vooral voor het NRC Handelsblad, maar ook voor 'See All This' en diverse uitgevers. Hij treedt regelmatig op als interviewer en recensent voor radio en televisie. Ook publiceerde hij meer dan tien boeken, waaronder Verf (2004) een bundel interviews met hedendaagse Nederlandse schilders en 'Het Sublieme'(2011), waarover hij ook zal vertellen in het Odapark.

Tijden deze avond is er na afloop van de lezing ruimte voor een nagesprek onder het genot van een drankje. De deur van het Theehuis staat vanaf 19.30 uur  open voor belangstellenden en om 20.00 uur start de lezing. De entree in de voorverkoop bedraagt 5 euro per persoon. Aan de deur kost een kaartje 7,50 euro. Om verzekerd te zijn van een plaats is het verstandig om vooraf een ticket te kopen via https://culturavenray.nl/agendalijst/kunstenaarscafe/
 

Uit de krant