In verband met het Project Vervanging Treinbeveiliging door ProRail wordt er aan de Maaslijn gewerkt
In verband met het Project Vervanging Treinbeveiliging door ProRail wordt er aan de Maaslijn gewerkt

Werkzaamheden Maaslijn

Algemeen

Op 29 en 30 augustus en op 5, 6 12 en 13 september rijden vanaf 21.30 uur geen treinen op de Maaslijn tussen Nijmegen en Cuijk.

In verband met het Project Vervanging Treinbeveiliging door ProRail wordt er de komende tijd aan de Maaslijn gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden rijden er op delen van de Maaslijn dan geen treinen. Op 29 en 30 augustus en 5, 6, 12 en 13 september werkt ProRail tussen Nijmegen en Cuijk. De werkzaamheden starten om 21.30 uur en duren tot einde dienst. Arriva rijdt op het traject tussen Cuijk en Roermond gewoon met de trein. Tussen Nijmegen en Cuijk worden bussen ingezet.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer is te bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva-app of in de reisplanner op arriva.nl.

Meer informatie over het treinvervangend vervoer is te vinden op de website van Arriva. Daar wordt ook over de komende buitendienststellingen gecommuniceerd. Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de website van Prorail: https://www.prorail.nl/nieuws/prorail-vervangt-treinbeveiliging-noordelijke-maaslijn.

Uit de krant