Logo peelenmaasvenray.nl

Valse start Myrthe Moorrees met PSV

De voetbalsters van PSV, met Myrthe Moorrees uit Venray op het middenveld, verloren vrijdagavond op De Herdgang in Eindhoven de eredivisiewedstrijd tegen aartsrivaal Ajax.

Na de nederlaag vorige week tegen Heerenveen, PSV verloor het uitduel met 2-1 ondanks een prachtig doelpunt Myrthe Moorrees uit een vrije trap, ging het vrijdagavond in eigen huis weer mis. Ajax won in Eindhoven met 1-2. De drie doelpunten werden in de eerste helft gescoord. PSV kent met nul punten uit twee duels een valse start. Een gelijkspel in de topper tegen Ajax was verdiend geweest, zegt Myrthe Moorrees. "We hebben een slechte start van de competitie. Met een heel jong team waaraan gebouwd moet worden. We moeten er elke week keihard voor knokken, maar de punten gaan zeker komen." Volgende week is een interlandweek. Vervolgens speelt PSV op vrijdag 23 september thuis tegen FC Twente.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten