Evenementenhal presenteert datum voor Herfst Fair 2016

Nieuws

Herfst Fair 2016 vindt in 2016 plaats op 14, 15 en 16 oktober in Evenementenhal Venray. Inmiddels hebben zich al tientallen deelnemers aangemeld voor deze indoor fair, maar er zijn nog plekken beschikbaar. Aanmelden kan via www.evenementenhal.nl/herfstfair.

De vierde editie van Herfst Fair brengt deelnemers in contact met duizenden huidige en potentiële klanten die de allernieuwste trends voor het najaar komen bekijken en kopen. Tijdens Herfst Fair 2016 vinden naast de beurs ook diverse activiteiten plaats. Elke deelnemer kan namelijk gebruikmaken van de mogelijkheid om workshops, proeverijen en/of demonstraties te organiseren. "Eigen initiatieven zijn van harte welkom. Hiermee zetten deelnemers hun beursdeelname extra kracht bij", zegt beursorganisator Kristel Timmer van Evenementenhal.

In een sfeervolle ambiance is Herfst Fair met name de plek voor deelnemers die zich bezig houden met huis, tuin en interieur, woonaccessoires, kunst, antiek en brocante, uiterlijke en innerlijke verzorging, mode en accessoires, culinair, geschenkartikelen en ontspanning en vrijetijdsbesteding. "Maar iedereen kan meedoen. Dat is het mooie aan deze Herfst Fair. Het is qua aanbod heel divers", aldus Timmer.

Belangstellenden kunnen eenvoudig online hun stand boeken via www.evenementenhal.nl/herfstfair. De beurs is op 14, 15 en 16 oktober geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Parkeren is voor deelnemers en bezoekers gratis.


Uit de krant