Logo peelenmaasvenray.nl

Sportzoeker Unieke Sporten ook in Noord-Limburg

Donderdag 28 juni zijn de website en app van Uniek Sporten, een initiatief van Fonds Gehandicaptensport, voor de regio Noord-Limburg (steunpunt Iedereen Kan Sporten) gelanceerd. Dit gebeurde tijdens de Provinciale Dance Battle Special Heroes in Venlo.

De app en website van Uniek Sporten gidsen de bezoekers naar een geschikte vorm van sport of bewegen, bij hen in de buurt. Ze kunnen het sportaanbod zien, filmpjes van de sport bekijken en de locatie, tijden en contactpersonen vinden. Ook vinden ze er het laatste nieuws op het gebied van aangepast sporten en de agenda van lokale en landelijke evenementen en activiteiten. Download de app gratis in de App Store en Google Play.

De sportzoeker Uniek Sporten is inmiddels actief in diverse regio's. De komende maanden zullen daar verschillende regio's bijkomen verspreid over heel Nederland. De ambitie is om eind 2017 het aanbod van heel Nederland in kaart te hebben.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten