Kindervakantiewerk Venray bestaat in 2016  65 jaar. Foto: archief Peel en Maas, Henk Lammen.
Kindervakantiewerk Venray bestaat in 2016 65 jaar. Foto: archief Peel en Maas, Henk Lammen.

Feest mee met KVW

Kindervakantiewerk Venray bestaat in 2016 65 jaar en dit wordt gevierd met de kinderen van de groepen 3 tot en met 7 van alle basisscholen in de gemeente Venray.

Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 juli vindt de activiteitenweek plaats van Kindervakantiewerk Venray. Het thema van dit jaar is Feest mee met KVW en het programma staat helemaal van in het teken van dit jubileum. Aanmelden kan tot en met 26 mei via www.kvw-venray.nl. Kindervakantiewerk is nog op zoek naar vrijwilligers en organisatieleden. Aanmelden kan via www.kvw-venray.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten