Logo peelenmaasvenray.nl

Daders vernielingen Overloon opgespoord

Onlangs zijn er drie jonge daders uit Venray opgepakt voor vandalisme rondom de uitkijktoren in Overloon. Dankzij tips van alerte burgers, in samenwerking met politie en de gemeente Boxmeer, konden de daders worden opgepakt.

Al enkele jaren werden bij de uitkijktoren in Overloon regelmatig kampvuren gestookt en vernielingen aangericht. Nadat de banken twee keer vernield waren, besloot de gemeente om er vandalismeproof banken neer te zetten. De uitkijktoren is namelijk een populaire stopplaats voor fietsers. Maar ook bij deze banken werden delen aangestoken. De schade (materiële kosten en de arbeidsuren van de medewerkers van de gemeente) wordt nu op de daders verhaald. 'Hopelijk is hiermee de overlast afgelopen en kan iedereen weer genieten van de stopplaats bij de uitkijktoren', laat een gemeentewoordvoerder weten. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten