Logo peelenmaasvenray.nl
Fietsvierdaagse Venray steunt al jaren het goede doel.
Fietsvierdaagse Venray steunt al jaren het goede doel.

Sportgala en Zonnebloem goede doelen fietsvierdaagse

De Stichting Fietsvierdaagse Venray biedt jaarlijks een stichting of vereniging de mogelijkheid om tijdens het fietsevenement geld in te zamelen voor de eigen kas. 

Tijdens de 32ste editie krijgen weer twee organisaties de kans om de door henzelf verworven prijzen via het kansspelletje Rad van Fortuin te verloten. Dit jaar zijn de goede doelen De Zonnebloem en de Stichting Sportgala Venray Regio.  De 32ste Fietsvierdaagse Venray vindt plaats van 26 t/m 29 juli. De actiedag van het sportgala is op dinsdag 26 juli, die van De Zonnebloem op donderdag 28 juli. Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten