K3 treedt op zondag 3 juli op in Evenementenhal Venray. Foto: Studio 100.
K3 treedt op zondag 3 juli op in Evenementenhal Venray. Foto: Studio 100.

K3 treedt op in Evenementenhal Venray

Nieuws

De populaire Belgische meidengroep K3, bestaande uit Hanne, Marthe en Klaasje, geeft op zondag 3 juli een  optreden in Evenementenhal Venray. Het is bovendien het eerste optreden dat K3 in de huidige bezetting geeft in Limburg.

K3 zal de hoofdact zijn op een kindermiddag, waarbij ook de Limburgstalige hitmachine Fabrizio (Roetewisser, Sjiek is miech dat) en de Telekids-discoshow een optreden geven. Inmiddels is de online kaartverkoop begonnen en organisator Limburg Events gaat ervan uit dat de beschikbare staanplaatsen binnen afzienbare tijd uitverkocht zullen zijn. De zaal gaat open om 12.00 uur, het programma begint om 13.00 uur en duurt tot circa 16.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.limburg-events.nl.  

K3 is een van oorsprong Belgische meidengroep met een Nederlandstalig repertoire dat voornamelijk gericht is op een jeugdig publiek. De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting, de Belgische zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts. Kathleen verliet in 2009 de groep. Ze werd vervangen door de Nederlandse Josje Huisman. In 2015 kondigden Karen, Kristel en Josje aan dat zij de fakkel zouden doorgeven aan drie nieuwe zangeressen. Deze zijn gekozen tijdens het programma K3 zoekt K3. De winnaars waren Hanne, Marthe en Klaasje.

Uit de krant