Logo peelenmaasvenray.nl

Opening duurzame vleesvarkensstal Houbensteyn

  Ysselsteyn

Op dinsdag 12 april wordt een nieuwe, duurzame vleesvarkensstal van de Houbensteyn Groep uit Ysselsteyn officieel geopend.

De opening wordt om 16.30 uur verricht door gedeputeerde Patrick van der Broeck van de provincie Limburg, wethouder Jan Loonen van de gemeente Venray, voorzitter Ingrid Janssen van Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) en voorzitter Mark Vossen van de vakgroep varkens van de LLTB.

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten