Logo peelenmaasvenray.nl
De bekendmaking van het eindbedrag voor de bouw van een dovenschool in Gambia.
De bekendmaking van het eindbedrag voor de bouw van een dovenschool in Gambia.

Cheque SOS Meerlo/Wanssum voor dovenschool in Gambia

De acties van de Meerlose familie Goumans-Coenders en SOS Meerlo-Wanssum voor de bouw van een school voor dove kinderen in Jiboro (Gambia) hebben een recordopbrengst opgeleverd.

Tijdens het zesde Wereldfestival in Geijsteren, ter afsluiting van deze actie, maakten SOS-voorzitter Dionne Boks en penningmeester Peter Lenders het totaalbedrag bekend: 71.930 euro. Dat bedrag werd nog eens verhoogd met een gift van de opgeheven Wereldwinkel Horst aan de Maas met 10 mille, zodat de eindscore uiteindelijk op 81.930 euro stond. Namens de organisatie in Gambia was Tafa Jarju aanwezig. Hij is bestuurslid van de  Care Foundation The Gambia die de school in Jiboro bouwt. Hij dankte de vrijwilligers van SOS Meerlo-Wanssum en de familie Goumans hartelijk voor hun geweldige inzet.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten