Routeaanpassing lijn 38 in Blitterswijck | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Dossier: Komst AZC Roekenbosch

Routeaanpassing lijn 38 in Blitterswijck

Met ingang van zondag 8 mei 2016 wijzigt Veolia Transport Limburg de route van buslijn 38  in Blitterswijck. De wijziging is een gevolg van het verzoek van de gemeente Venray om AZC Het Roekenbosch te voorzien van een busverbinding.

Lijn 38 biedt een busverbinding tussen de halteplaatsen Blitterswijck – Wanssum – Geijsteren – station Oostrum – Venray –centrum – Venray Brabander.   Om de bediening van het asielzoekerscentrum Het Roekenbosch mogelijk te maken, is de busroute in Blitterswijck aangepast. De halte op de Pastoor Verheggenstraat in Blitterswijck is verplaatst naar de Oude Heerweg en AZC Het Roekenbosch is voortaan het begin- en eindpunt van de busroute. Lijn 38 rijdt in een uurdienst en wordt uitgevoerd met een achtpersoonsbus. 's Avonds en op zondag rijdt lijn 38 als belbus en is vooraf reserveren nodig.

Raadpleeg voor een actueel reisadvies de website www.9292ov.nl of kijk voor meer informatie op de site www.veolia-transport.nl.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten