Toepen voor Into Music

Algemeen

Dit jaar organiseert Kiwanisclub Schieëpersland op vrijdag 22 april de vijfde editie van het Groot Kiwanis Toeptoernooi.

Het toernooi speelt zich af in vijf cafés in het centrum van Venray. De ontvangst is vanaf 18.00 uur (starten in 't Zusje) en na een korte uitleg vertrekt iedereen naar de eerste kroeg. Plezier en gezelligheid staan voorop, toepervaring is niet nodig. Ook dit jaar worden vrouwelijke deelnemers uitgenodigd om mee te doen. De deelnemers bezoeken tijdens drie speelrondes de deelnemende cafés. Dit jaar zijn dat 't Zusje, de Klokkenluider, 't Upke, Hulsman en de Artiest. Aan het einde van de avond wordt de finale gespeeld. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats en wordt de opbrengst van de dag bekendgemaakt.

Aanmelden via de website www.kiwanis.nl/schieeperslandvenray. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per persoon. De opbrengst gaat naar Into Music, een gezamenlijk project van MMSK St. Petrus Banden en Koninklijke Harmonie Euterpe, gericht om kinderen te stimuleren muziek te maken.

Uit de krant