Evenementenhal Venray staat op 11, 12 en 13 maart in het teken van de zesde editie van Kampeer Totaal.
Evenementenhal Venray staat op 11, 12 en 13 maart in het teken van de zesde editie van Kampeer Totaal.

Aftrap kampeerbeurzen Evenementenhal

Algemeen

Kampeerliefhebbers komen in februari en maart volledig aan hun trekken op alle drie locaties van Evenementenhal in Nederland. In Hardenberg wordt het kampeerseizoen afgetrapt met Kampeer & Vrije Tijd, gevolgd door Camperbeurs in Gorinchem en Kampeer Totaal in Venray.

Op 12, 13 en 14 februari staat in Hardenberg kamperen centraal tijdens Kampeer & Vrije Tijd, maar ook de fiets- en wandelbranche is toegevoegd aan de beursvloer. Campings uit binnen- en buitenland vertellen alles over de mooiste kampeer-, wandel- en fietsgebieden. Een groot aanbod met campers en caravans ontbreekt uiteraard niet op de beurs. In Gorinchem vindt op 26, 27 en 28 februari de eerste editie van Camperbeurs plaats. De vervanger van Caravan & Camper Beurs zet de camperbranche volledig in de schijnwerpers met alle daarbij behorende artikelen. Denk aan accessoires, technische onderdelen en voortenten. Maar ook het verstrekken van toeristische informatie ontbreekt niet. Deze beurs blijft de ideale plek om vakantieplannen concreet te maken

Evenementenhal Venray staat op 11, 12 en 13 maart in het teken van de zesde editie van Kampeer Totaal. Zowel startende als ervaren kampeerders kunnen zich laten informeren en inspiratie opdoen in Evenementenhal Venray. Tijdens de beurs ontdekken bezoekers de mooiste noviteiten op kampeergebied. Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Tickets voor deze beurzen zijn te bestellen via www.kampeerbeursagenda.nl. Alle kampeerbeurzen van Evenementenhal zijn te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoekers kunnen op alle locaties gratis parkeren.

Uit de krant