Eline Claessens scoorde zondag twee treffers.

De Peelkorf haalt uit: 24-12

Algemeen

De korfbalsters van De Peelkorf haalden zondag in de hoofdklasse B uit tegen nummer laatst JES. In sporthal De Wetteling werd het na een 16-6 ruststand uiteindelijk 24-12.

De gasten konden De Peelkorf in de openingsfase bijbenen tot 3-3. Daarna liep de thuisploeg met zes treffers uit naar 9-3 en was het duel vroegtijdig beslist. Nog voor de pauze liep het verschil op naar tien treffers. In de tweede helft nam De Peelkorf gas terug anders was JES op een nog veel hogere nederlaag getrakteerd. Door de zege is De Peelkorf nagenoeg zeker van een plaats bij de beste drie, een klassering die recht geeft op een verlenging van het hoofdklasserschap. Voor De Peelkorf scoorden: Marly van Asten (5x), Rozan Romme en Lisa Verlijsdonk (beiden 4x), Linda Verlijsdonk en Rian Litjens (beiden 3x), Eline Claessens (foto, 2x), Nicole Swinkels, Mariska Coopmans en Sacha Marcellis. Foto Henk Lammen.