Logo peelenmaasvenray.nl

De Peelkorf verliest van Corridor

  Column

Corridor was zondagmiddag in de hoofdklasse B een maatje te groot voor De Peelkorf. De gasten uit Ysselsteyn verloren de topwedstrijd in deze klasse ruim: 19-12.

Corridor begon veel feller aan het duel en liep in de eerste helft uit naar een voorsprong van 9-3. Na de rust kwam het aanvalsspel van De Peelkorf veel beter uit de verf, maar het lukte de Ysselsteynse ploeg niet om het gat te dichten.  Doelpunten De Peelkorf: Nicole Swinkels (4), Lisa Verlijsdonk (2), Linda Verlijsdonk (2), Rian Litjens (2), Rozan Romme en Marly van Asten.     

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten