Logo peelenmaasvenray.nl
Zaterdag is op Peel en Maas TV een nieuwe uitzending van Venray in bedrijf aan tafel te zien. Foto: Audica Video.
Zaterdag is op Peel en Maas TV een nieuwe uitzending van Venray in bedrijf aan tafel te zien. Foto: Audica Video.

Venray in bedrijf aan tafel

  Column

Sanne Mulder en Joost van der Weiden van de organisatie  van de Venrayse Ondernemersprijzen zijn de gasten in de nieuwe uitzending van Venray in bedrijf aan tafel.

Zij praten met presentator Rob van Lieshout onder meer over de organisatie en het belang van de ondernemersprijzen voor de gemeente Venray. Ook de zes genomineerde bedrijven stellen zich in deze uitzending aan de kijkers voor. Het centrale thema dit jaar is Waanzinnig Ondernemend.

De gezamenlijke Venrayse Ondernemersverenigingen, verenigd in het Venrayse Ondernemers Platform (VOP), reikt sinds 2002 jaarlijks de Loek Nelissen Prijs uit voor de ondernemer van het jaar en de Rabobank Publieksprijs voor de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie. De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving.

Venray in bedrijf aan tafel begint zaterdag 19 december om 19.00 uur (herhaling om het uur tot en met zondag 18.00 uur). In het programma Venray in bedrijf aan tafel praat presentator Rob van Lieshout in Hotel Asteria met zijn gasten over actuele zaken uit het Venrayse bedrijfsleven. Dit programma wordt één keer in de  maand uitgezonden en komt tot stand door een samenwerking tussen  Audica Video en Van den Munckhof BV.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten