Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Rikus ten Brücke.
Foto: Rikus ten Brücke.

Hoofdprijs kerstpuzzel voor Toine Thielen

Toine Thielen uit Venray mocht als winnaar van de kerstmonsterpuzzel in Peel en Maas een cadeaubon voor een proeverijmenu voor twee personen in Hotel Asteria in Venray in ontvangst nemen.

Meer dan 300 mensen deden aan de puzzel mee. Dinsdagmiddag ontving de Venraynaar de hoofdprijs uit handen van hotelmanager Jaco Nabuurs. Jan Janssen uit Ysselsteyn won de cadeaubon van Boekhandel Van den Munckhof in Venray. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten