Logo peelenmaasvenray.nl
Maarten Streefkerk voor zijn leescafé op St. Anna in Venray.
Maarten Streefkerk voor zijn leescafé op St. Anna in Venray.

Leescafé op St. Anna

"Een huiskameridee met allemaal gebruikte boeken." Zo omschrijft Maarten Streefkerk zijn nieuwe leescafé op het St. Anna-terrein in Venray. De boekenliefhebber wil boeken, die anders in de kast zouden blijven staan, een nieuw leven geven door ze aan te bieden in zijn leescafé.

"Ik kom zelf uit een boekenfamilie en ben dus tussen de boeken opgegroeid. Tegenwoordig zijn boeken toch een beetje vergeten, en dat vind ik zonde." 

Donderdag in Peel en Maas een interview. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten